A ITA3455

Stuur ons jullie unieke groepsfoto’s toe, dan maak je kans op een mooie prijs.

De Fotowedstrijd 2018 is gewonnen door het Gemeentelijk Gymnasium in Hilversum. Een groep leerlingen en docenten van deze school reisde dit voorjaar naar IJsland en maakte de winnende foto bij de gletsjertong Sollheimajökull waarop verbrokkelde lava, het ijs en een nog groene vulkaanhelling te zien zijn.

Labrys Reizen is op zoek naar de meest originele beelden van groepen op reis. Stuur ons jullie unieke groepsfoto’s toe, dan maak je kans op een mooie prijs.
Niet alleen krijgen wij zo een goed beeld van jullie reisbeleving, maar je dingt ook mee in de Labrys-fotowedstrijd. In juli wordt de winnaar gekozen, die een uitvergroting ontvangt van IXXI (www.ixxidesign.com) t.w.v. ruim € 50,-. De winnende foto zal op onze website geplaatst worden. Indien je jouw foto('s) instuurt, heeft iedere persoon op de foto hiertoe toestemming gegeven en ga je er automatisch mee akkoord dat Labrys Reizen de foto('s) vrij van rechten en onbeperkt kan gebruiken voor publicitaire doeleinden.
Je kunt je groepsfoto('s) digitaal versturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. ‘Inzending fotowedstrijd' plus de naam van je school. Vermeld daarbij je naam en de locatie waar de foto is genomen. Per schoolreis mogen er maximaal drie foto's worden ingestuurd. Foto’s van minimaal 1,5 MB verdienen de voorkeur. Niet-digitale foto's kunnen wij helaas niet accepteren.