Team2

Roel GeukemeijerDirecteur en Hoofd Financiën. classicus en medeoprichter van Labrys Reizen. Thuis in vele landen rond de Middellandse Zee, met een voorliefde voor Italië en in het bijzonder voor Rome.

Rien van KasterenDirecteur en Hoofd Personeelszaken. classicus, beëdigd tolk/vertaler Nieuwgrieks en medeoprichter van Labrys Reizen. Heeft een zwak voor mediterrane sferen en speciaal voor Griekenland.

Hanneke Bruijn

Hoofd Externe communicatie en Verkoop; tevens coördinator Exclusieve groepsreizen. mediëviste die graag door middeleeuwse stadjes slentert, maar ook van het klassieke erfgoed in Griekenland en Italië geniet.

Gemma Grootemaat

Hoofd Interne communicatie en Inkoop; tevens coördinator Groepsreizen op maat. Als italianiste voelt ze zich vooral thuis in Rome en Florence, waar ze gestudeerd en gewerkt heeft.

Berit Akse

Studeerde religie-wetenschappen met een master toerisme en cultuur. Haar reislust begon met een door Labrys Reizen georganiseerde studiereis naar Thailand en Cambodja. Tijdens haar studie heeft ze een ruime kennis opgedaan van verschillende landen, culturen en religies. Ze gelooft dat toerisme mensen en culturen bij elkaar kan brengen.

Arianne van Assouw

Officemanager met een passie voor reizen en vreemde culturen. Combineert deze passie met haar jarenlange ervaring in organiserende functies. Samen met haar collega Esther zorgt ze voor een soepele gang van zaken op kantoor.

Studeerde Spaanse taal en cultuur met een master interculturele communicatie. Bezoekt graag mediterrane landen, maar met name in Madrid en in Andalusië voelt ze zich thuis. Opgaan in lokale gewoonten en tradities draagt volgens haar bij aan de totale beleving.

Dora Donga

Is na een studie geschiedenis en archeologie aan de Universiteit van Athene naar Nederland verhuisd. Heeft al veel Nederlandse groepen al het moois laten zien dat haar geboorteland te bieden heeft. Op kantoor is ze onder meer verantwoordelijk voor de contacten met alle Griekse instanties.

Malve Falk

Studeerde kunstgeschiedenis en Franse taal en cultuur. In de kunst ligt haar passie bij de schilderkunst van oude meesters. Ze ontdekt en vertelt graag de verhalen achter een schilderij, monument of stad. In Siena en Rome heeft ze gewoond, maar ze reist ook graag door Frankrijk en haar geboorteland Duitsland.

Esther Foget

officemanager met veel ervaring in de reiswereld. Bezocht reeds vele landen binnen en buiten Europa. Vooral Italië, Corsica en de natuur van Costa Rica maakten grote indruk op haar. Samen met haar collega Rienke zorgt ze voor een soepele gang van zaken op kantoor.

Vivian Fontijn

Studeerde kunst- en cultuur-wetenschappen. Is zeer geïnteresseerd in de interdisciplinariteit van culturen, die de gelaagde historie van een plaats ontrafelt. Zelf proeft ze graag de sferen van de verschillende streken in Frankrijk, waar ze studeerde en werkte. Maar ook op Italië raakt ze niet uitgekeken.

Peter van der Lende

Cultureel antropoloog. Ontwikkelt al vele jaren exclusieve groepsreizen. De wereld is zo goed als geheel ontsloten voor het toerisme. Het is voor hem een uitdaging om in samenwerking met de juiste reisleiders de intrigerendste bestemmingen optimaal tot hun recht te laten komen.

Johan van der Linden 2

Studeerde Bestuurskunde in Nederland en Italië. Gedurende de perioden dat hij in Rome woonde, heeft de Eeuwige Stad bij Johan een bijzondere plek gekregen. De Italiaanse taal is zijn grote passie. Ook houdt hij ervan om de culturele verschillen tussen de vele streken van Italië te ontdekken.

Classicus. Was jarenlang organisator van klassieke reizen op een gymnasium. Zet deze ervaring nu in bij het organiseren van reizen op maat. Zijn liefde voor Griekenland en kennis van de Griekse cultuur en geschiedenis brengt hij met enthousiasme over.

 

Dafne Oosten

Kunsthistorica. Wordt enthousiast van tijden en gebieden waar religies en culturen samenkomen in een spannende mix. Zwerft graag langs mediterrane kusten, maar ook exotische oorden boeien haar. Een brede interesse voert haar van romaanse kerkjes naar het leefgebied van de lemuren.

Maaike Raduzzi

Kunsthistorica. Was na haar studie lange tijd docent kunstgeschiedenis en reisleider in Italië. Ze vertelt en schrijft passioneel over de verborgen verhalen achter kunst en cultuur. Van kunst kijken in Milaan, Florence en Rome krijgt ze nooit genoeg, maar ook is ze dol op de Italiaanse mode.

Reinie Teeling

Studeerde Nieuwgriekse taal en cultuur. Op Cyprus en in Griekenland geniet ze van de gastvrijheid en de prachtige opgravingen en landschappen. Organiseert ook reizen naar de Balkan en Oost-Europa.

Mariona Verkade

Classica. Combineert haar jarenlange ervaring in organiserende functies met haar voorliefde voor de diverse landen en culturen rond de Middellandse Zee en elders in de wereld. Coördinator duurzaam toerisme.

Sandra Verlinden

Kunsthistorica met een brede interesse, uiteenlopend van archeo-logie tot moderne kunst. Graag brengt ze haar passie voor kunst en cultuur over op anderen.
Ze gaat regelmatig op avontuur naar nieuwe bestemmingen, zowel binnen als buiten Europa, maar Bella Italia, met name Rome, blijft haar nummer één.

Ontwikkelde tijdens haar studie oudheidkunde een passie voor het organiseren van culturele reizen. Ze dwaalt graag door Romeinse en Griekse ruïnen, maar is ook geïnteresseerd in moderne kunst en architectuur. In haar reizen naar bestemmingen wereldwijd streeft ze een mix van cultuuraspecten na.

Ron Moes